Försummad blogg

Det var länge sedan jag skrev här på bloggen, det känns inte bra. Jag tycker om skrivandet och användandet av orden men att skriva är någonting som, för mig, kräver tid och tanke. Det  finns mycket att beskriva från det dagliga arbetet tillsammans med härliga medarbetare på de skolor jag ansvarar för. Ambitiösa lärare som arbetar för elevernas utbildning och skoldagen som helhet. Personal i skolrestaurangen som gör sitt ytterst för att servera god och kvalitativ mat (och som de lyckas!).

Funderar lite över hur jag skall hitta former för inlägg som inte tar så mycket tid. Men – samtidigt tycker jag om tänkandet och reflektionstiden.

Jag grunnar vidare samtidigt som jag tränar min twitterförmåga och forumet för lite kortare inlägg.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *