Skolsnack-GarageTV

Idag blev det en lite längre stund över förmiddagskaffet, via en av de bloggar jag följer hamnade jag på Fredrikbloggen. Nu har jag bland annat tittat igenom tre avsnitt av “Skolsnack- GarageTV“, helt OK att avnjuta till kaffet. I avsnitt tre diskuterades bland annat tid, ett av de ämnen jag själv funderar över och jag fick lite påfyllning kring tidsdilemmat. Nu är en länk till Fredrikbloggen upplagd, jag rekomenderar ett besök.

Internet är en fantastisk tillgång, det är inte dumt att kunna ta del av andras tankar när man vill och utan att behöva fundera över avstånd.

 

This entry was posted in Lärande, Lärare, Skolutveckling and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Skolsnack-GarageTV

  1. Morrica says:

    Visst är det så! FredrikBloggen ger mig många nya tankar och perspektiv, och precis som du säger är det guld att kunna ta del av tankarna när det passar en själv, när man har tid och möjlighet att faktiskt reflektera över vad man hör, inte när det passar avsändaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *