En ros till vår vaktmästare!

Problem med översvämningar i gångtunneln vid skolan var en fråga som lyftes av föräldrar på skolrådet i förra veckan. För mig var det en okänd fråga och kanske inte direkt någonting som ingår i beskrivningen för rektorsuppdraget.

Idag fick jag mail från vår fantastiska vaktmästare som läst protokollet från skolrådet. Vaktmästaren hade haft kontakt med gatukontoret under förra veckan så den brunn som orsakat övervämmningen är åtgärdad! Härligt att arbeta tillsammans med människor som ligger steget före!

Alla skolvaktmästare som finns ute på våra skolor är en viktig resurs som ser och hör mycket samtidigt som de ofta verkar i det tysta. Jag passar på att hylla alla skolvaktmästare och det arbete de gör för våra elever och för oss andra som arbetar på skolorna.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *