Höststädning och nya tag

Sedan ett par år har twitter varit en del av mitt daglig liv. Det är ett behagligt sätt att hålla sig uppdaterad och ta del av skolutveckling i olika former och på olika nivåer. Torsdagarnas #skolchatt och de samtal som förs kring olika ämnen är en guldgruva och ett njutningsfullt sätt att kompetensutvecklas. Sedan en tid har #rektorschatt tillkommit med möjlighet att ta del av kollegors erfarenheter, frågeställningar och tankar. Man och barn vet att mellan 20-21 är det twitter som gäller om det inte är kvällsmöte på någon av skolorna.

Nu har det börjat klia i skrivarnerven, de 140 tecken som twitter erbjuder har trots allt sin begränsning. Dags att damma den slumrande bloggen!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *